De ruta per la tradició cervesera de Lleida

La cultura de la cervesa a Catalunya ha contribuït al fet que la varietat de sabors, olors i textures d’aquesta beguda sigui cada vegada més àmplia. Alguns s’empesquen activitats singulars per gaudir d’una manera original de la cervesa artesana que es produeix al país. És el cas de l’Associació de Cervesers Artesans de Lleida, una agrupació de microcerveseries que es dediquen en cos i ànima a fabricar aquest producte i volen donar a conèixer el seu valor afegit. Per això han organitzat l’anomenada Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.

En què consisteix exactament? El funcionament és fàcil: 7 microcerveseries, un passaport i un regal especial. Si emplenes el passaport amb el segell dels set locals, t’emportes una sorpresa final.

Entre les activitats que organitzen, degustaràs la cervesa de la Segarra als baixos de la Casa Dalmases, una casa-palau del segle XVIII. També assaboriràs el llúpol de cultiu propi que destaca en la cervesa artesana ecològica de Lo Vilot, elaborada de manera sostenible. I fins i tot sortiràs amb la panxa plena després del maridatge que organitza El Perot amb formatges i pa de proximitat. Són només tres dels set obradors que obriran les seves portes per endinsar-te de ple en el món de la cervesa.

Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida

Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida