La màgia del Cap de Creus en burricleta

Coneixeu la burricleta? Es tracta d’una bicicleta amb motor elèctric incorporat. Amb ella podreu recórrer les terres de Roses pràcticament sense cap esforç. Proveu-la fent la ruta circular que s’endinsa al Parc Natural de Cap de Creus fins a Cala Montjoi. Podeu completar el recorregut en unes 2 hores i mitja, tot i que el millor és prendre-s’ho amb calma i gaudir de les parades que calguin. No us descuideu els banyadors, perquè no us podreu resistir a les aigües turquesa de les platges i cales que trobareu pel camí.

Sortireu de la platja de Santa Margarida i seguireu pel passeig marítim de Roses, passant pel port i deixant enrere el far. Després de les precioses platges de Canyelles, haureu de superar una petita pujada amb molt pendent fins arribar a Punta Falconera. És un lloc perfecte per contemplar la bellesa de la badia de Roses. Si baixeu de les burricletes, podreu visitar les fortificacions construïdes per l’exèrcit espanyol durant la Segona Guerra Mundial. El recorregut us portarà fins a Cala Montjoi, on podreu gaudir d’un descans i un bon bany envoltats d’arbres. Fareu la tornada per un altre camí que us permetrà visitar els dòlmens i menhirs del parc. Presteu atenció a les espectaculars vistes des de la Torre del Sastre. A Roses us espera la carn a la brasa del restaurant l’Entrecot i l’apartament familiar Roses Santa Maria del grup Terraza.

Burricleta Alt Empordà
Burricleta Alt Empordà
Burricleta Alt Empordà
Roses, Oriol Clavera

Activitats

A cavall per la reserva de les Gavarres

A cavall per la reserva de les Gavarres

Atreviu-vos a cavalcar al ritme del pas, el trot i el galop pels camins que amaga l’espai d’interès natural de les Gavarres. Els petits de casa es convertiran en autèntics genets.

Un dia molt animal al refugi Món La Bassa

Un dia molt animal al refugi Món La Bassa

Al Vendrell hi un racó amb uns habitants molt especials: des de porcs, cabres, ovelles, cavalls i rucs, fins a conills, tortugues, ànecs i galls dindi.

Pedalant pels aiguamolls de l'Empordà

Pedalant pels aiguamolls de l'Empordà

Agafeu les bicicletes i enfileu el carril bici de Sant Pere Pescador. Una aventura que us durà per platges verges, dunes i camps d’arbres fruiters.

Una passejada pel parc del Montnegre i el Corredor

Una passejada pel parc del Montnegre i el Corredor

Descobriu la bellesa salvatge d’aquest parc natural. Al llarg de l’any s’organitzen passejades per conèixer en profunditat el massís del Montnegre i el Corredor.