Un dia molt animal al refugi Món La Bassa

Al Vendrell hi un racó amb uns habitants molt especials: des de porcs, cabres, ovelles, cavalls i rucs, fins a conills, tortugues, ànecs i galls dindi. Es tracta d’un refugi d’animals de granja que han estat rescatats perquè tinguin una vida millor. Una parella els cuida i els mima en aquest espai de lliure circulació on els animals poden viure i córrer al seu aire. Coneixereu les seves històries, els podreu veure i alimentar i la visita es convertirà en una autèntica experiència d’aprenentatge. La Bassa és un espai educatiu que vol transmetre a grans i petits la importància del respecte animal i la participació ciutadana. La interacció amb animals contribueix a crear empatia en els nens i a desenvolupar les seves habilitats socials.

Les visites obertes al públic són els diumenges de les 11.00 fins a les 13.00. El preu de l’entrada és un donatiu que s’inverteix en la manutenció dels animals, el manteniment de la granja i el finançament del projecte en general. Després de l’activitat podeu acostar-vos a la platja de Coma-ruga per fer un mos al restaurant Casa Pepe, gaudir de la tarda sota el sol i passar la nit a l’alberg Santa Maria del Mar.

Món La Bassa
Món La Bassa
Món La Bassa
Món La Bassa
Món La Bassa

Activitats

A cavall per la reserva de les Gavarres

A cavall per la reserva de les Gavarres

Atreviu-vos a cavalcar al ritme del pas, el trot i el galop pels camins que amaga l’espai d’interès natural de les Gavarres. Els petits de casa es convertiran en autèntics genets.

La màgia del Cap de Creus en burricleta

La màgia del Cap de Creus en burricleta

Coneixeu la burricleta? Es tracta d’una bicicleta amb motor elèctric incorporat. Amb ella podreu recórrer les terres de Roses pràcticament sense cap esforç.

Pedalant pels aiguamolls de l'Empordà

Pedalant pels aiguamolls de l'Empordà

Agafeu les bicicletes i enfileu el carril bici de Sant Pere Pescador. Una aventura que us durà per platges verges, dunes i camps d’arbres fruiters.

Una passejada pel parc del Montnegre i el Corredor

Una passejada pel parc del Montnegre i el Corredor

Descobriu la bellesa salvatge d’aquest parc natural. Al llarg de l’any s’organitzen passejades per conèixer en profunditat el massís del Montnegre i el Corredor.