A cavall per la reserva de les Gavarres

Atreviu-vos a cavalcar al ritme del pas, el trot i el galop pels camins que amaga l’espai d’interès natural de les Gavarres. Els petits de casa es convertiran en autèntics genets. L’Hípica Unicorn es troba al municipi de Calonge, al cor de la Costa Brava. Envoltat de vinyes i oliveres, aquest centre eqüestre ofereix passejades a cavall pels racons amb més encant del massís de les Gavarres. Calceu-vos les botes d’equitació i lligueu-vos bé els cascos, que comença l’excursió. Un guia us explicarà tot el que heu de saber per muntar.

Visitareu llocs com l’església romànica de Santa Coloma de Fitor, el campanar de la qual es pot veure des de bona part del massís. També passareu per l’ermita de Santa Llúcia de l’Arboç i creuareu els densos boscos de sureres, alzines, pins i eucaliptus. Durant el trajecte us espera part del patrimoni històric de la zona, com els dòlmens, els menhirs i les pedres de culte de la prehistòria o els forns de ceràmica del segle XVIII. No faltaran al llarg del camí les diverses masies i la multitud de fonts d’aigua que es preserven al parc natural.

Per acabar d’aprofitar l’escapada, acosteu-vos al centre del poble i tasteu la cuina empordanesa del restaurant Can Muni, al costat del castell medieval. Després, podeu passar la nit al Càmping Internacional de Calonge, a prop del mar.

Hípica Unicorn
Hípica Unicorn
Hípica Unicorn
Les Gavarres

Activitats

La màgia del Cap de Creus en burricleta

La màgia del Cap de Creus en burricleta

Coneixeu la burricleta? Es tracta d’una bicicleta amb motor elèctric incorporat. Amb ella podreu recórrer les terres de Roses pràcticament sense cap esforç.

Un dia molt animal al refugi Món La Bassa

Un dia molt animal al refugi Món La Bassa

Al Vendrell hi un racó amb uns habitants molt especials: des de porcs, cabres, ovelles, cavalls i rucs, fins a conills, tortugues, ànecs i galls dindi.

Pedalant pels aiguamolls de l'Empordà

Pedalant pels aiguamolls de l'Empordà

Agafeu les bicicletes i enfileu el carril bici de Sant Pere Pescador. Una aventura que us durà per platges verges, dunes i camps d’arbres fruiters.

Una passejada pel parc del Montnegre i el Corredor

Una passejada pel parc del Montnegre i el Corredor

Descobriu la bellesa salvatge d’aquest parc natural. Al llarg de l’any s’organitzen passejades per conèixer en profunditat el massís del Montnegre i el Corredor.