Destinacions infal·libles per anar amb la família

Els nens són transparents a l’hora d’expressar les seves opinions. Si una cosa els agrada, ho diuen. I si no els agrada, també ho diuen. Així, tal com ho pensen. Ja saps de què parlem, no? Quan organitzes una escapada amb la família, a l’instant saps si els petits l’estan gaudint o si en qualsevol moment et preguntaran què hi heu anat a fer. Perquè no erris quan preparis el proper pla amb els nens, Catalunya entra en joc. Hi trobaràs 27 destinacions certificades amb la marca de turisme familiar de l’Agència Catalana de Turisme.

Hi ha dues modalitats de destinacions familiars certificades. 19 municipis al llarg de la costa catalana formen part de la marca Platja en Família, i 8 de l’interior que conformen la marca Natura i Muntanya en Família. Tots són en un entorn privilegiat i ofereixen propostes, establiments i serveis especialment pensats per a l’oci familiar. També estan certificades set estacions d’esquí, que munten activitats familiars a l’hivern i a l’estiu.

Parc lúdic de Port Ainé / FGC

Parc lúdic de Port Ainé / FGC

Què garanteix aquest distintiu

 Disposar de la certificació Platja en Família o Natura i Muntanya en Família et garanteix que aquella destinació compta amb infraestructures i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. Per exemple, totes les destinacions certificades tenen programes d’activitats i animació pensats per fer més amena l’estada de grans i petits: miniclubs , tallers, animació infantil o festivals, seguretat garantida i informació útil a disposició.

Trobeu-vos com a casa

Perquè una escapada en família triomfi, la tria de l’allotjament hi juga un paper central. Les 27 destinacions familiars de Catalunya compten amb molts establiments també certificats. L’oferta és versàtil i s’ajusta al tipus de pla que tingueu en ment. Us ve de gust el contacte amb la natura? Teniu càmpings o cases rurals. Us decanteu per una opció de platja? Un apartament o un hotel us anirà genial. Fes un cop d’ull a tota la varietat que tens disponible.

Els allotjaments us facilitaran l’estada perquè us trobeu com a casa gràcies als bressols, canviadors, trones, habitacions familiars, menús i piscines infantils, miniclubs i les activitats que us proposaran.

Família al càmping Sangulí Resort / Cablepress

Família al càmping Sangulí Resort / Cablepress

El darrer ingredient que necessites perquè als nens els passi el temps volant –i als adults, també- són activitats organitzades. Però activitats pensades en clau infantil. En aquest cas, el més recomanable és que us poseu en mans de les empreses certificades. Us acompanyaran a descobrir l’entorn, aventurar-vos a la natura, viure la neu, submergir-vos dins l’aigua i divertir-vos als parcs temàtics i aquàtics.

Tria alguna d’aquestes destinacions familiars de Catalunya, són una opció infal·lible per gaudir del temps lliure amb els teus fills.

Mapa de les destinacions familiars de Catalunya / ACT

Mapa de les destinacions familiars de Catalunya / ACT